A XALAR!

el Música Jove de les Terres de l'EbreL’1 de juny de 2013, es va celebrar per primera vegada, el concurs musical A Xalar! a Móra d’Ebre. Els grups concursants van ser Mano's Rock (Marçà), Contracop (Alcanar), Maskarats (la Sénia) i Alarma Social (Miravet). El grup guanyador va ser Maskarats.

El 4 de juliol de 2014, es va celebrar el segon concurs musical A Xalar! a la Ràpita.. Els grups concursants van ser Contracop (Alcanar) i Alarma Social (Miravet). El grup guanyador va ser Contracop.

El 20 de juny de 2015, es va celebrar el tercer concurs musical A Xalar! a Flix. Els grups concursants van ser Segonamà, Setrill, Sense Rumb i Rereguarda. El grup guanyador va ser Setrill.

El 18 de juny de 2016, es va celebrar el quart concurs A Xalar! a Roquetes. Els grups concursants van ser Axis of fear, Setrill, Rereguarda i El Mafio. El grup guanyador va ser El Mafio.

El 17 de juny de 2017, es va celebrar el cinquè concurs A Xalar! a Móra la Nova. Els grups concursants van ser Setrill i Beac. El guanyador va ser Setrill.

El 30 de juny de 2018, es va celebrar el sisè concurs A Xalar! a Les Cases d'Alcanar. Els grups concursants van ser Arreu, Esfera i Nautilus. El guanydor va ser Arreu.

L'any 2019 el setè concurs, que s'havia de celebrar a Flix a finals de juny, va quedar anul.lat a causa de l'incendi que va patir la Ribera d'Ebre aquelles mateixes dates

Xarxes Socials:

Designed and programmed by Pau Perea