ALÇA'T:

el Música Jove del Maresme-Baix BesosL’Alçat és un concurs musical de grups novells del Maresme i el Baix Besòs que forma part de la xarxa de concursos Música Jove.

L’Alça’t i el Música Jove tenen la vocació de promocionar la música del jovent del territori dels Països Catalans, així com la música i la cultura en català.

L’Alça’t, no comença de 0, neix de l’antic concurs Tordera-Besòs Battle Groups amb la intenció de modernitzar-se i adaptar-se a la realitat musical d’ambdues comarques. La primera edició de l'Alça't té lloc al 2014, tenint com a guanyador del concurs "A Trenc d'Alba".

Al llarg del temps l'Alça't, s'ha dotat d'un contingut polític-musical i cultural, fent del concurs un espai d'oci lliure de masclisme i actituds LGTBQ+fòbiques i incorporant diferents activitats culturals com correfocs, batucades o correbegudes de la terra.

Amb la seva associació amb el Música Jove, l’Alçat permet als grups guanyadors poder actuar dins el Festival Acampada Jove i competir, allà, per tal d’actuar a l’escenari gran amb els millors grups del panorama musical català.

Des del 2014 els guanyadors del concurs han sigut: A Trenc d'Alba, Escapa (2015), En Quarentena (2016), Bufetada (2017) i Andana (2018), aquests últims van ser els guanyadors del Música Jove 2018 i qui obriran l'escenari gran de l'Acampada Jove l'any 2019.

Xarxes Socials:

Designed and programmed by Pau Perea